Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980 στο Καλαμπάκι Δράμας, από τον Ισαακίδη Μιχαήλ, τον σημερινό πρόεδρο της εταιρείας και κατά κύριο λόγο εμπορευόταν καυσόξυλα.

Αρχικά, η εταιρεία αυτή ξεκίνησε έχοντας τη μορφή ατομικής επιχείρησης, μέχρι το 1999 όπου μετατράπηκε σε οικογενειακή, αφού εισχώρησαν στην επιχείρηση και οι υιοί του Ισαακίδη Μιχαήλ, Δημήτριος, Νικόλαος και Χαράλαμπος Ισαακίδης. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία πραγματοποίησε ένα τεράστιο άλμα προόδου, με αποτέλεσμα να πρωτοπορεί μέχρι και σήμερα, στην προμήθεια ξύλινων στύλων σε μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις, όπως στη Δ.Ε.Η. και στον Ο.Τ.Ε..

Η επιτυχία της εταιρείας συνεχίστηκε και το 2004 παίρνει τη μορφή της Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΙΣΑΑΚΙΔΗ Ο.Ε.».

Την τελική και σημερινή της μορφή, την πήρε μόλις το 2007, όπου λειτουργεί πλέον ως Ανώνυμη Εταιρεία «ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»

 

Τον Σεπτέμβριο του 2009 και βλέποντας τις ανάγκες της αγοράς η εταιρεία «ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» επεκτάθηκε και στο εμπόριο οικοδομικής (πριστής) ξυλείας καθώς και με όλα τα συναφή προϊόντα αυτής.

Πρόκειται για μια καθαρά εμπορική εταιρεία, η οποία ασχολείται με όλα τα είδη ακατέργαστης ξυλείας όπου τα προμηθεύεται από όλη την Ελλάδα. Διαθέτει δέκα πέντε ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα, επτά γερανοφόρα, κινητή μονάδα αποφλοίωσης, αυτόνομη μονάδα λείανσης κορμών και αυτόνομη μονάδα κοπής καυσοξύλων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.

Ο στόχος της έχει επιτευχθεί και είναι πλέον πρωταγωνιστές στη διεθνή αγορά με εισαγωγές και εξαγωγές.

Από το 2014 βλέποντας τις τρέχων εξελίξεις και με το ανήσυχο πνεύμα που τους διακρίνει, αποφασίζουν τα μέλη της εταιρείας να επεκτείνουν τις εγκαταστάσεις τους και να εξελίξουν την επιχείρηση.

Έτσι από το Δεκέμβριο του 2015, η εταιρεία «ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» βρίσκεται στις καινούριες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ Καλαμπακίου Φτελίας σε μία έκταση 50.000 τμ όπου και τέθηκε σε λειτουργία Πριστήριο Ξυλείας, Εμποτιστήριο Ξυλείας και Σπαστήρας Ξυλείας.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη του κλάδου της, η εταιρεία επιδιώκει την εξέλιξη σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της και ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της.

Από το 2015 η εταιρεία μας ασχολείται με τη συγκομιδή απορριμμάτων, ενοικίαση απορριμματοφόρων, κάδων, εμπόριο φορτηγών – επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Πιστοποιήσεις

Δείτε τις πιστοποιήσεις που διαθέτουμε (κάντε κλικ για να τις κατεβάσετε σε .pdf αρχείο)


Επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε

Call Now Button